28.2.2015

Uimalasien huurtumisenesto


Aqua Sphere Anti-Fog huurtumisenestoaine uimalaseille

Uimahalliharjoittelussa uimalasien huurtuminen on ärsyttävää. Uudet uimalasit on usein käsitelty huurteenestolla, mutta menetelmä toimii vain jonkin aikaa. Sitten on joukko kikkoja joilla voi ehkäistä huurretta omatoimisesti, kuten lasien kunnon puhdistaminen, astianperusaine ja sylki. 

Sukelluksen erikoisliike Aqua World Oy myy Aqua Sphere Ant-Fog huurteenestoainetta hintaan 9 euroa. Pikagooglettamisen perusteella näyttää siltä että Suomessa kukaan ei myy ainetta nettikaupassa, vaan ainoa ratkaisu on tilaaminen ulkomailta tai vaihtoehtoisen tuotteen etsiminen (katso varuste.net tai uintikauppa.fi)! 

Aineen käyttö on helppoa. Spray pullosta suihkaisu laseihin, levitetään aine paperilla ja annetaan kuivahtaa minuutti. Lasit ovat valmiina käyttöön lasien huuhtelun ja käsien pesun jälkeen. 

Aine tekee mitä lupaa. Lasit pysyvät hyvin huurteettomana ainakin yhden käyttökerran. Toimintaa edesauttaa se, että lasien sisäpintaa ei sormin pyyhitä käyttökerran aikana. Spraypullo on pieni, joten se kulkee tarvittaessa helposti mukana ja kulutus on sen verran pientä että se riittää varmasti pitkään.

Itse kun olen silmälasien käyttäjä, täytyykin etsiä tuote tavallisille silmälaseissa. Huurtumisongelma kun on vesillä silmälasienkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti