8.3.2014

Piss-off on pesuaine neopreenivaatteille

Neopreenivaatteiden haju on sanoin kuvaamattomän äklö kun se oikein kunnolla iskee. Silloin viimeistään on parasta ryhtyä pyykkihommiin. Minä ostin Varuste.netistä Rip Curlin neopreenivaattiden pesuun tarkoitettua Piss-Off-pesuainetta. Valintaperusteina oli hyvä tuotenimi, positiiviset arvustelut ja ennen kaikkea luontoystävällisyys. Piss-Off on biohajoava pesuaine.
Rip Curl Piss Off-pesuaine

Pullon koko on 250 ml ja siitä riittää  5-10 pesukertaan pestävän määrästä riippuen. Annostelu on helppoa. Kaksi korkillista pesuainetta sekoitetaan 10 litraan pesuvettä.

Testin innoittajana oli tukevasti haisevat neopreenitossut. Liotin ohjeen mukaisesti tossuja 30 minuuttia ja nostin tossut pois pesuvedestä. Tossut haisivat edelleen tukevasti, mutta nyt hajuun sekoittui pesuaineen mieto tuoksi.  Toistin pesun vielä kaksi kertaa ja annoin kenkien kuivua. Hajuhaitta oli edelleen jäljellä. Lopputulos oli pettymys.

Pesuaineen hinta on 7,90 € ja päälle toimituskulut. Ottaen huomioon pesuaineen korken hinnan ja heikon lopputuloksen, ei tätä voi millään suositella. Olen kuullut että etikka toimisi neopreenien pesussa. Ei ole vielä tullut kokeiltua.

Lue myös: Neopreenitossujen hjanuestoa kengänkuivaimilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti