23.4.2014

Paddle Surf Magazine on ilmainen nettilehti surffauksesta kiinnostuneille melojille

Paddle Surf Magazine on netissä ilmestyvä ilmainen lehti, joka keskittyy "melontasurffaukseen" sen eri muodoissaan. Surfausvälineenä voi siis olla SUP-lauta, waveski tai surfkayak.

Paddle Surf Magazine on varsin uusi ja hyödyntää nettijulkaisuihin erikoistunutta issuu.com palvelua, joka toimivuutensa ja helppokäyttöisyyden vuoksi takaa varsin miellyttyvän lukukokemuksen. Lehden huhtikuun 2014 julkaisu on historian viides. Artikkelit ovat pääsääntöisesti harrastajien tai alan ammattilaisten henkilötarinoita, mutta lehti tarjoaa jonkin verran myös opastavia artikkeleita. Artikkelien laatu kestää vertailun maksullisiin julkaisuihin.

Melontasurffauksesta kinnostuneella lehti on "must read" listalla. Tuloja lehti kerää mainos- ja oheistuote (t-paidat) myynnin avulla. Mainonnan vähyyden vuoksi lehti on miellyttävä lukea, mutta herättää samalla epäilyn lehden jatkuvuudesta. Toivottavasti resurssit riittävät pitkälle tulevaisuuteen, koska harrastajille lehti on tervetullut ilmestys. 

Lehden nettiosoite on paddlesurfmag.net

Päivitys 6.10.2014: Lehti oli ilmainen elokuuhun 2014 ja numeroon 5 asti. Numerosta 6 alkaen lehti on maksullinen. Sen voi ostaa sähköisenä kertanumerona hintaan $ 4,99  tai $ 12,99/vuosi. Jakelu tapahtuu Joomlamag palvelun kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti